Nutrivat pristup

Spoj znanosti, tehnologije i uravnotežene prehrane

iva tokic, nutrivat

m.sc. Iva Tokić

Nutricionist

m.sc. Iva Tokić

Nutricionist

Nutricionizam je spoj svih mojih interesa, a Nutrivat je rezultat svega onoga u što vjerujem i omogućava mi da znanost koristim kako bi osvjestila i educirala o važnosti uravnotežene prehrane. Za vrijeme studiranja na PMF-u i Oxfordu sudjelovala sam na brojnim projektima, edukacijama i radionicama. Istraživanja koja sam provodila i stručnjaci s kojima sam surađivala oblikovali su moj pristup radu.

Naš pristup nutricionizmu rezultat je stečenog iskustva. Digitalni nutricionizam pruža nam više mogućnosti i vremena kako bi svi oni koji nam se obrate mogli dobiti individualan pristup i plan prehrane koji zadovoljava sve individualne potrebe.

Cilj nam je kreirati planove prehrane koji su pristupačni, prilagođeni vašim potrebama, željama, vremenu i preferencijama. Sve što radimo znanstveno je utemeljeno i ne želimo da pravilna prehrana bude uteg. Kroz savjete koje dijelimo s vama želimo vam pomoći da ostvarite zdrav odnos prema hrani i da naučite kako vam prehrana može poboljšati kvalitetu života.

iva tokic, nutrivat, o nama

"Nutrivat nikad neće biti mjesto gdje ćete jednim korakom izgubiti 10 kilograma u 10 dana. Uz Nutrivat ćete postepeno upoznavati svoje tijelo, učiti o principima pravilne prehrane i pronaći najbolji način kojim možete doći do željenog cilja.

Važno je znati kako ne postoje nezdrave namirnice, ali postoji nezdrava prehrana.”

- Iva

nutrivat, iva tokic, nutricionist
Ova stranica koristi kolačiće, nisu jestivi - ali pomažu u korisničkom iskustvu!